Saturday, October 13, 2007

Pleasure leaves Pretty Ricky!!!



OK so i hate to say i told you so but it seems when i made a post way back in March saying that Pleasure had left Pretty Ricky i was right!!!!!!!

some 7 months later it has been officially confirmed via Pleasures MySpace that he is no longer a part of the boisterious, chauvinists with the deceiving name of Pretty Ricky. Here's what he had to say:

HEY YALL I WANT TO ADRESS SOMETHING TO YALL. I LOVE EACH AND EVERYONE OF MY FANS AND I WOULD NEVER DO ANYTHING TO UPSET YALL AND DISSAPOINT YALL. I WANT TO APOLOGIZE TO ALL OF MY BALTIMORE FANS. I WANT TO SAY THAT IT IS TRUE I HAVE BEEN REPLACED BY SOMEONE ELSE IN THE GROUP PRETTY RICKY, SO IF YOU SEE THE GROUP ON STAGE ITS NOT ME BUT ANOTHER PERSON. I LOVE MY BROTHERS AND I WILL ALWAYS LOVE THEM WE HAVE NO BEEF BUT I FEEL ITS TIME FOR ME TO GIVE YALL WHAT YALL BEEN WAITING FOR A R N B ALBUM!!!! IF IT WASNT FOR PRETTY RICKY THEY WOULD NEVER BE NO PLEASURE P. IM NOT HERE TO DISS THE GROUP, BUT IM HERE TO LET YALL KNOW WHATS GOING ON... IM WORKING ON A ALBUM JUST FOR MY SUPERSTARS AND ILL ALSO BE IN A CITY NEAR YOU TO COME AND VISIT YALL!!!!

Anyway, i don't even think Pretty Ricky are relevant these days to even warrant any further discussion suffice to say RIP!!!!!!!!!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home